Budapest I. kerületi
PETŐFI SÁNDOR GIMNÁZIUM
„Fejlődni a kultúrában, biztonságban, szabadon.”

Üdvözöljük iskolánkban ... ez a Petőfi Gimnázium hivatalos oldala


Kedves Látogatók!

Ez a honlap iskolánk fennállásának 125. évében készült, az évforduló tiszteletére. Reméljük, nem utoljára járnak/jártok ezen az oldalon! Érdemes végigböngészni a honlap rovatait és ha még marad energiánk, a hatalmas archívumként szolgáló régi honlap anyagait is! Reméljük, a honlap iskolánk javára válik, és  jól szolgálja majd a petőfisek többezres, laza, mégis létező közösségének életét.
Sokat töprengtünk azon, milyen legyen az új honlap és a nagyon sikeresen működő Facebook oldal viszonya. Ugyanis, ha nagyon gyorsan kell hírt adni egy eseményről, a Facebook verhetetlen, csak egy okostelefonnal kell rendelkeznünk. Hosszabb szövegű, statikus anyagokhoz, táblázatokhoz, kereséséhez viszont a honlap a jobb. Nyilván a nagyon fontosnak gondolt eseményekről itt is, ott is tudósítunk. Jelenleg megpróbáljuk a két "csatorna" híradásait úgy összehangolni, hogy a Facebook oldalt a honlapba integráltuk (És persze a Facebook oldalról is elérhető a honlap)

Javasoljuk, hogy legalább a jelenlegi tanulóink és szüleik, barátaik kövessék a Facebook oldalunkat. Ez nem olcsó lájkvadászat részünkről. Arról van szó, akarjuk-e látni a valóban friss híreket. Végül szeretnénk biztatni az öregdiákjainkat, hogy ők is időnként térjenek vissza erre az oldalra. Olyan adatbázist tervezünk, amely végre a saját szerverünkön lesz és mi kezeljük. Nem külső oldalon gyűlnek majd a nevek, címek. Kapcsolattartáshoz, öregdiák-találkozók szervezéséhez  ez nagyon jól jön majd.

Kérjük, a honlappal kapcsolatos észrevételeket a psg1892.honlap@gmail.com címre küldjék/küldjétek!

Reméljük, ez az oldal nagy szerepet fog játszani abban, hogy a Petőfi Sándor Gimnázium a jövőben is ismert, sőt elismert iskola legyen. 

 

« vissza
Oldal tetejére

Kapcsolat

Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnázium

Cím: 1013 Budapest, Attila út 43.

Tel/fax: +36 1 375-7736

Email: admin@petofigimi.hu

OM kód: 035218
Telephelyikód: 001
Tankerületi pénzügyi azonosító: BO 0201

bővebben »

Térkép


Petőfi Sándor Gimnázium