Budapest I. kerületi
PETŐFI SÁNDOR GIMNÁZIUM
„Tudás, Vidámság, Jövő”

Fogadóórák


 


Iskolánkban a szó hagyományos értelmében vett, előre rögzített fogadóórák nincsenek. Azért nincsenek, mert a pedagógusaink - előzetes egyeztetés után - bármilyen probléma esetén személyesen is rendelkezésre állnak. A tapasztalat szerint ez a rugalmas megoldás sokkal hatékonyabb, mint a rögzített heti-havi fogadóórák rendszere.

Temészetesen kivételt képez ez alól az őszi és tavaszi fogadóóra, amikor a tanárok "nagyjából egyszerre" (két-három napon, több részletben) a szülők rendelkezésére állnak, ráadásul este, a normál munkaidő után. A jelenléti fogadóórákat hétfőn és kedden, az online órákat szerdán tartjuk. 

A digitális oktatás tapasztalatait felhasználva néhány kollégánk az online formát tartja célravezetőbbnek. 2023. március 28-án és 29-én (hétfőn és kedden) kedden) jelenléti formában, március 30-án szerdán online lehet megbeszélni tanárainkkal a tanulmányokkal kapcsolatos kérdéseket. 

Az online fogadóórák linkje kezdéskor válik publikussá, az "online" szó helyén megjelenik majd a link. A hétfői és keddi napon néhány esetben még nincs terem kijelölve, ezeket folyamatosan pótoljuk, de érkezéskor a kapuban is  tájékozódhatnak arról, melyik tanár melyik teremben érhető el. 

Nagyon fontos! Ne regisztráljanak többször! Sikeres regisztráció esetén a képernyő tetején, a kövér betűs Fogadóórák cím felett megjelenik egy türkiz téglalap, "Jelentkezését rögzítettük. Emlékeztető e-mailt küldünk a jelentkezésről a megadott e-mail címre" szöveggel.  Ez bőven elég is! Ebben a pillanatban minden esetben elindul  a válasz e-mail a megadott címre, de néhány szolgáltató (pl. freemail, t-online) "nem szeret minket" és a válaszlevelet eleve a spamba teszi vagy nem fogadja. Ettől a regisztráció még sikeres! 

A fogadóórák listája az előzetes tájékoztatásnak megfelelően 2023. március 23-án legkésőbb 16 órakor "élesedik" és láthatóvá válik.

A piros X a már lefoglalt helyeket, a zöld pipa a még szabad időpontokat mutatja.

A jelentkezéseket minden nap 15 órakor zárjuk, 15 óra után aznapra már nem lehet jelentkezni. 

 

Oldal tetejére

Kapcsolat

Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnázium

Cím: 1013 Budapest, Attila út 43.

Tel/fax: +36 1 375-7736

Email: admin@petofigimi.hu

OM kód: 035218
Telephelyikód: 0001
Tankerületi kód: BO 0201

bővebben »

Térkép


Petőfi Sándor Gimnázium