Budapest I. kerületi
PETŐFI SÁNDOR GIMNÁZIUM
„Tudás, Vidámság, Jövő”

FogadóórákIskolánkban a szó hagyományos értelmében vett, előre rögzített fogadóórák nincsenek. Azért nincsenek, mert a pedagógusaink - előzetes egyeztetés után - bármilyen probléma esetén személyesen is rendelkezésre állnak. A tapasztalat szerint ez a rugalmas megoldás sokkal hatékonyabb, mint a rögzített heti-havi fogadóórák rendszere.

Temészetesen kivételt képez ez alól az őszi és tavaszi fogadóóra, amikor a tanárok "nagyjából egyszerre" (két-három napon, több részletben) a szülők rendelkezésére állnak, ráadásul este, a normál munkaidő után. Hagyományosan az egyik nap a humán, a másik napon pedig a reál tárgyak tanárait lehet végiglátogatni. Előfordul, hogy egyéni eltérések  vannak (a pedagógus  a másik sávban tartja a fogadóóráját), ebből eddig nem volt probléma.

A digitális oktatás tapasztalatait felhasználva néhány kollégánk az online formát tartja célravezetőbbnek. 2022. március 21.-én és 22-én jelenléti formában, 23-án online lehet megbeszélni tanárainkkal a tanulmányokkal kapcsolatos kérdéseket. 

Az online fogadóórák linkje kezdéskor válik publikussá, az "online" szó helyén megjelenik majd a link. A hétfői és keddi napon néhány esetben még nincs terem kijelölve, ezeket folyamatosan pótoljuk, de érkezéskor a kapuban is  tájékozódhatnak arról, melyik tanár melyik teremben érhető el. 

A jelentkezéseket minden nap 15 órakor zárjuk, 15 óra után aznapra már nem lehet jelentkezni.

 

Oldal tetejére

Kapcsolat

Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnázium

Cím: 1013 Budapest, Attila út 43.

Tel/fax: +36 1 375-7736

Email: admin@petofigimi.hu

OM kód: 035218
Telephelyikód: 0001
Tankerületi kód: BO 0201

bővebben »

Térkép


Petőfi Sándor Gimnázium