Budapest I. kerületi
PETŐFI SÁNDOR GIMNÁZIUM
„Tudás, Vidámság, Jövő”

Nyílt napok - 2022

Kedves Érdeklődő Diákok, Tisztelt Szülők!

Iskolánk idén két nyílt napot rendez, melynek mottója az lehetne: 

LEGYÉL TE IS PETŐFIS!

Először 2022. november 12-én szombaton, másodszor pedig 2022. november 16-án szerdán nyújtunk bepillantást a Petőfi életébe.

Ezeken a napokon összesen 54 tanóra megtekintésére nyílik mód és 3 intézményvezetői tájékoztatót tartunk. 

A tanítási órákat elsősorban tanulóknak, a vezetői tájékoztatókat elsősorban szülőknek szánjuk. Természetesen, ha erre erős igény van, szülő is részt vehet tanórán. A diákoknak pedig - ha a termek kapacitása megengedi - kifejezetten ajánljuk, hogy hallgassanak meg egy vezetői tájékoztatót is. A regisztrációs felület ezen sorok alatt nyílik meg november 4-én 17 órakor, tehát 7-11 nap ideje lesz mindenkinek kiválasztani a megfelelő foglalkozást. A korábbi tapasztalatok szerint azonban a legnépszerűbb tárgyak  órái hamar betelnek! Kérjük, ha egy családból többen jönnek - pl szülő és gyermek - akkor külön-külön regisztráljanak!

Fontos! Ne regisztráljunk duplán. Abból a tényből, hogy a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg,  még nem következik az, hogy újra meg kell próbálni. Érdemes a spam mappát is megnézni. A freemail és a t-online "haragszik ránk", előfordul, hogy nem fogadják el a szerverünk tanusítványát. A sikeres regisztrációt a képernyőn is visszaigazoljuk egy türkiz keretben, ha látjuk ezt a feliratot, akkor minden rendben van. Kérjük ne regisztráljanak többször! Elég sok dupla regisztráció érkezett ilyenkor csak annyit tudunk tenni, hogy megnöveljük a csoport létszámát, bár már így is telt ház közeli állapot van. De elküldeni nem fogunk senkit, legfeljebb mi jelöljük ki az órát, a vezetői tájékoztatón pedig a létszámon felülieknek lehet, hogy állni kell. Az igazgatói tájékoztató 184 férőhelye ezúttal is hamar betelt. 

 

« vissza
Oldal tetejére

Kapcsolat

Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnázium

Cím: 1013 Budapest, Attila út 43.

Tel/fax: +36 1 375-7736

Email: admin@petofigimi.hu

OM kód: 035218
Telephelyikód: 0001
Tankerületi kód: BO 0201

bővebben »

Térkép


Petőfi Sándor Gimnázium